⋅ Kapperszaak ⋅

Deze ruime en stijlvolle kapperszaak is sinds 1988 gevestigd in Welten, een mooie en vriendelijke wijk op een steenworp afstand van centrum Heerlen. Gelegen aan 2 belangrijke autowegen, prima busverbinding en gratis parkeergelegenheid voor de deur zorgen voor een optimale bereikbaarheid. Gedegen vakmanschap, kwaliteitsproducten van de topmerken TIGI, Goldwell en KMS en een superservice hebben ervoor gezorgd dat deze zaak door mensen uit alle windstreken wordt bezocht. Een zaak voor het hele gezin, voor elke gelegenheid, uitgaans-, feest- of themakapsels.

⋅ kapperszaak ⋅

Voor elk wat wils.
Voor een mooie make-up werken wij samen met een gerenommeerde visagiste. Laat u eens verrassen! Ook leuk om cadeau te geven.

U kunt altijd binnenkomen voor gratis en vrijblijvend advies of voor een afspraak te maken. Wij werken op afspraak van dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur en op zaterdag vanaf 08.00 tot 16.00 uur. U kunt bellen naar 045-5 71 06 34 of 06 55362984. Ook op maandag zijn wij bereikbaar voor vragen of reserveringen.